tisdag 29 juli 2008

Utflyktstips

Jag och min man var en sväng i Skåne på semestern och besökte en favorit sedan förut; Flickorna Lundgren på Skäret. Cafét ligger vid det lilla fiskeläget Skäret mellan Arild och Jonstorp, på den vackra Kullahalvön (som förövrigt oxå är värt ett besök). Där kan man njuta av mycket goda (smakar som hemabakt) bullar, kakor och tårtbitar i en underbar trädgårdsmiljö....helt ljuvligt!




3 kommentarer:

Vardagstugg sa...

Såg väldigt mysigt ut! Synd bara att man bor så himla långt ifrån..(umeå) men nån gång kanske man tar sig till skåne och då skajag kika in där iaf! =)

ha en bra kväll/Annelie

En inredoholic sa...

Haha... jo det är supermysigt men maken och jag var där för lite sen och betalade 49:-/st för en slät kopp kaffe. Den ja, om det hade varit på lyxiga gatan i Milano.. men hos dem, där det ska vara pittoreskt, hembakat och mysigt. Lite väl magstarkt kan jag tycka. Men mysigt är det!
Kram
jannice

Anna sa...

Jo visserligen är det lite dyrare än på det flesta ställen, men att kakorna är godare (än på många ställen)och det är mysigt att sitta ute i en trädgård att fika väger upp de lite högre priserna. Ett besök varje år är det värt, tycker jag!